Arbeidsrecht

Commerciële advocaten voor succesvolle ondernemers

Rechtsgebied

Arbeidsrecht

De advocaat arbeidsrecht houdt zich bezig met de betrekkingen tussen werknemers en werkgevers, zoals ontslagrecht, contractonderhandelingen en medezeggenschapsrecht.

Net als een succesvolle ondernemer heeft deze advocaat mogelijke juridische conflicten al in het vizier voordat ze tot problemen leiden. Een advocaat arbeidsrecht van CLERXvanROYadvocaten zal nooit voor verrassingen komen te staan omdat hij zich, al voordat een arbeidsrechtelijke kwestie begint te spelen, goed in de materie heeft verdiept.

Verstoorde arbeidsverhoudingen tussen werkgevers en werknemers kunnen tot langdurige en kostbare procedures leiden, met alle gevolgen van dien. Ons advies helpt ondernemers bijvoorbeeld om in het complexe ontslagrecht hun belangen optimaal af te zekeren. Uiteraard gaan wij met de hoogst mogelijke zorg en discretie om met de informatie die onze cliënten aanleveren.

Onze advocaten adviseren de directie van een onderneming bij zowel het opstellen van arbeidscontracten, onderhandelingen en procedures als reorganisaties. Alle arbeidsrechtelijke zaken die van belang zijn, worden door ons schriftelijk vastgelegd.

Een goede strategie op het gebied van arbeidsrecht is cruciaal voor een gezonde onderneming. Onze advocaten zijn dan ook vaak in de boardroom van ondernemingen te vinden om de bestuurders van advies te voorzien.

Ook bestuurders, directeuren, managers en werknemers worden door ClerxvanRoyadvocaten bijgestaan.

Bel mij terug

Vul het formulier in en wordt teruggebeld.

Een advocaat spreken?

Neem vrijblijvend contact op!