Contracten

Commerciële advocaten voor succesvolle ondernemers

Rechtsgebied

Contractrecht

Ondernemers hebben te maken met (commerciële) contracten en algemene voorwaarden, zoals overeenkomsten met leveranciers, producenten, consumenten, vervoersmaatschappijen en verzekeraars. De voorwaarden van bijvoorbeeld een koopcontract of huurcontract moeten goed vastgelegd worden om problemen in de toekomst te voorkomen. In geval van een conflict wordt altijd teruggegrepen op het contract, ook door de rechter.

Indien afspraken niet worden nagekomen of schade wordt geleden, kan een procedure bij de rechtbank noodzakelijk zijn. Onze advocaten van ClerxvanRoyadvocaten kunnen u in deze procedure bijstaan.

De advocaten van CLERXvanROYadvocaten hebben ruime ervaring in het contractenrecht, zoals het opstellen van onder meer financieringscontracten, joint-venture overeenkomsten en andere samenwerkingsverbanden, pandaktes en arbeidsovereenkomsten. Ze weten waarop moet worden gelet bij het aangaan van overeenkomsten.

CLERXvanROYadvocaten kan u bijstaan in de analyse van een contract. Onze advocaten zijn bekwaam in het opstellen van contracten van velerlei aard, en adviseren en begeleiden u in het geval van een contractueel conflict. Daarbij zetten zij zich in om uw belangen zo goed mogelijk af te zekeren.

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over commerciële contracten?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bel mij terug

Vul het formulier in en wordt teruggebeld.

Een advocaat spreken?

Neem vrijblijvend contact op!