Duurzaamheid

Commerciële advocaten voor succesvolle ondernemers

Investeren

Duurzaamheid

ClerxvanRoyadvocaten houdt zich niet alleen bezig met juridische vraagstukken, maar investeert ook in duurzaamheid.

In 2011 is een zonnestroominstallatie in gebruik genomen die het kantoorpand van ClerxvanRoyadvocaten volledig voorziet van elektriciteit door zonne-energie. Door de installatie van 51 zonnepanelen wordt 10.404 KwH per jaar geproduceerd. Dat is meer dan ons advocatenkantoor nodig heeft. De energie die over is vloeit terug naar Essent en zorgt ervoor dat er ook ongeveer 4 huishoudens voorzien worden van stroom.

Ook is het kantoorpand uitgerust met een elektrische oplaadpaal. De stroom van de elektrische oplaadpaal komt ook van de zonnepanelen. De oplaadpaal is niet alleen bedoeld voor elektrisch rijden voor ClerxvanRoyadvocaten, maar is ook beschikbaar voor onze relaties en cliënten die elektrisch rijden.

Doelstelling van ClerxvanRoyadvocaten is het zoeken naar evenwicht tussen financieel-economische resultaten, sociale belangen en het milieu, oftewel de drie P’s: Profit, People & Planet. Door het plaatsen van de zonnepanelen worden alle drie de P’s geoptimaliseerd zonder de balans ertussen te verliezen. Het is de kunst voor ons kantoor om te blijven innoveren en verbeteren.

Bel mij terug

Vul het formulier in en wordt teruggebeld.

Een advocaat spreken?

Neem vrijblijvend contact op!